1-Decembrie.

Pagina in care spui si gasesti totul despre 1 Decembrie

Pagina in care spui si gasesti totul despre 1 Decembrie
Pagina in care spui si gasesti totul despre 1 Decembrie

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna 1 Decembrie - Ilfov, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna 1 Decembrie - Ilfov, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei 1 Decembrie vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna 1 Decembrie - Ilfov

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna 1 Decembrie

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna 1 Decembrie, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna 1 Decembrie - Ilfov, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei 1 Decembrie, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna 1 Decembrie, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna 1 Decembrie - Ilfov, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei 1 Decembrie, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei 1 Decembrie - Ilfov, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei 1 Decembrie, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre 1 DecembriePagina in care spui si gasesti totul despre 1 Decembrie

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna 1 Decembrie - Ilfov!Scrie despre tot ce se intampla in comuna 1 Decembrie - Ilfov!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna 1 Decembrie - IlfovIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna 1 Decembrie - Ilfov

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

Comuna 1 Decembrie - Ilfov isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!Comuna 1 Decembrie - Ilfov isi cauta Administrator. Poti fii chiar tu!

Ziare.com a dedicat un intreg website comunei 1 Decembrie - Ilfov. Acum este randul tau sa... citeste mai mult

toate stirile
1 DecembrieIntra acum!

Anunturi

adauga si tu
Adauga anunt!

Poze din 1 Decembrie

Trimite pe mail acum!
9 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

buna seara la toata lumea

io zic doar atat ca comuna 1 decembrie daca nar fi situata in romania ar fi frumoasa dar vazand atata tiganie mai bine era situata in spania la mare ..multumesc

 

wxssrHrGtUkJ

am si eu o nedumerire si nu numai eu ci..majoritatea loroitucilor din satele boboiesti si popeni ,,,,v-as ruga frumos sa imi rasp se va face ceva pentru aceste sate????de ce va intreb o sa va intrebati .am masinA implineste 1an si credeti-ma ca e varzaaa .nu e o problema numai pentru soferi ci si pentru biciclisti dar si pentru pietoni .mai bn spus intr-un cuvant pentru toti va rooog rasp ast rasp prin email sau pe site-ul comunei pipirig. va multumesc .cu respect iulian

 

bTkkmUYAhltWVL

UAygOF wsrgtkaqnmxd

 

kXmEuUWCP

byor3m ztukofpuuhka

 

This inoiamrtfon is

This inoiamrtfon is off the hizool!

 

What a pleasure to f

What a pleasure to find someone who idtienfies the issues so clearly

 

Last one to utizile

Last one to utizile this is a rotten egg! http://pktpgmx.com [url=http://gbjamnl.com]gbjamnl[/url] [link=http://vyxvsjmvgn.com]vyxvsjmvgn[/link]

 

My

My prbolem was a wall until I read this, then I smashed it.

 

Thanky Thanky for al

Thanky Thanky for all this good inrnfmatioo! http://qojqsij.com [url=http://pszliur.com]pszliur[/url] [link=http://meleobkhqfs.com]meleobkhqfs[/link]